Kent u uw waarden

Vrouw, Mens, Keuken

Kent u uw waarden? Uw waarden zijn de basis en de ziel van uw leven. Dit zijn de regels die je karakter hebben gevormd sinds je op aarde bent gekomen en als resultaat je lot, je toekomst vormgeven. Omdat je vanuit deze waarden leeft, is het voor jou vanzelfsprekend om je doelen te bereiken door je acties af te stemmen op die waarden. Uw reactie op situaties zoals stress, ongeluk, mislukkingen, succes en successen komt voort uit deze waarden.

"Alleen als we weten waar we naartoe gaan, kunnen we groeien. Alleen in onze bereidheid om, dag voor dag, de dekens af te werpen, onszelf te laten zien, beginnen we te weten wie we zijn." Auteur onbekend

Ken jij jezelf? Met andere woorden, ken jij jezelf net zo goed als je grootste wens? Dit vereist het stellen van enkele eenvoudige en gemakkelijke doelen en het bijhouden van uw ontwikkeling en prestaties. Zelfs als je denkt dat je jezelf niet zo goed kent, noteer dan je huidige sterke en zwakke punten en stel je voor dat je jezelf in een worstcasescenario ziet. Maak van daaruit een lijst van uw positieve waarden en verander enkele ervan in negatieve waarden. Stel je dan de situatie voor waarin je de meeste en de slechtste verandering in die waarden zou hebben. Dit kan je geest helpen het ware potentieel voor jezelf te begrijpen. Als je grootste wens bijvoorbeeld het behalen van een hbo-opleiding is, dan moet je jezelf in een situatie zien waarin je in de toekomst geen obstakels hoeft op te lopen zoals angst, angst en andere stressgerelateerde problemen.

Leef jij je leven op het slagveld of in de stad? De grootste beslissing in ons leven is om een ​​baan te vinden. Als je denkt dat het moeilijk is om een ​​"echte baan" te krijgen, denk dan nog eens goed na! Onthoud dat de focus van je leven, het doel is om een ​​baan te krijgen. Het doel is om te werken zodat u aan uw inkomensverplichting kunt voldoen en uw rekeningen kunt betalen. Elke dag is vol onzekerheid. Het perspectief van de meeste mensen is om op het rustpad te blijven. De dagelijkse zorgen van moeders over de toekomst van de kinderen en proberen de ziekte van hun familie onder controle te krijgen. De mentaliteit moet veranderen en zich concentreren op wat belangrijk voor je is, want, weet je… dat ben jij!

In de stad of op het platteland…U kunt uw lot bepalen op basis van uw situatie. Het is erg belangrijk voor ons om te leren hoe we onszelf dienovereenkomstig kunnen beheren. Als we vanuit ons hart leven, zullen onze innerlijke principes het goede signaal in ons ons in staat stellen om goede dingen in het leven te ervaren; en er zullen nog meer goede dingen komen. Stop met het bekritiseren van het leven dat je hebt of je huidige problemen. Anderen proberen zichzelf te dwingen te veranderen, ze vechten tegen hun natuurlijke neigingen. Nou, stop daar ook mee en kijk eens goed naar binnen, want die innerlijke jij, dat innerlijke kind, probeert eruit te komen!

Begin aan je fouten uit het verleden en het verleden te denken als lessen. Stop met je schuldig te voelen en breng licht in de duisternis. Je wilt van je fouten leren om zo de wijsheid te hebben. Kinderen beginnen gewoon met een nieuwe activiteit en dat is goed, je zou aan je vroegere en huidige uitdagingen moeten gaan denken alsof je echt nee zegt. Als je voorkomt dat de fout zich voordoet, zou je nooit de oplossing vinden. Nou, misschien is het tijd dat dingen veranderen – want als je als kind blijft bestaan, creëert dat in de toekomst hetzelfde effect. Als je altijd probeert om aan de verwachtingen van anderen te voldoen, dan zal iemand anders die verwachtingen ook hebben. Voor mij zijn mijn dochters inspirerend, omdat ze proberen de beste te zijn en eropuit gaan met de moed om me te laten weten dat ze opgroeien.

Waarom behoor ik niet tot de club? Ontdoe jezelf van alle identiteiten waarmee je jezelf associeert. We zitten vast in onze psychologische lessen; ze zijn nu te verouderd en moeten worden gewijzigd. Dat is de reden waarom we ons vandaag in het brandende gevaar van de koude oorlog bevinden. We moeten voorkomen dat onze hersenen omslaan van een oude manier van denken voor een andere.

Onze kinderen hebben ons meer bewust gemaakt van bepaalde aspecten van het leven en ook bepaalde veranderingen gebracht. De hoop voor kinderen is nu net zo sterk als toen. Eigenlijk zijn ze echt veranderd. De meeste mensen zijn traag en lusteloos in het bewegen of streven naar iets. Het lijkt erop dat de grote kloof tussen goed en slecht is verdwenen. Het zou goed kunnen zijn dat hier ook veel geweldige mannen en vrouwen zijn. We zagen jong, van een nieuwe handicap en leden en jonge kinderen hebben zich ook bij hen aangesloten. Het is echter een grote verandering in SECT Veel problemen van onze samenleving nu. Het centrum voor de jonge oplossing van onze samenleving neemt toe in de zaken van de samenleving, maar in het verleden. De samenleving kan nog steeds niet in ons zijn. Samenleving! Hoeveel gevallen die proberen te reageren in de vorm van het gebruik van rolstoelen dan het helpen van elkaars mensen! De houding en laat het om de samenleving te overleven. Over het algemeen, en proberen op te ruimen en onszelf te ontwikkelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.