How to Make a homemade

kaas: verscheidenheid van kazen geïsoleerd op witte achtergrond - kaas stockfoto's en -beelden

Smaak wordt gebruikt in veel soorten Belgische broden. De meest bekende is Smaakcakes (krokker), in België ook wel krokkerms genoemd. Smaakcakes worden meestal zo gegeten of als toetje. Ze worden ook gebruikt in Belgische wafels als ontbijt. Er zijn ook verschillende varianten van Smaak. Het meest voorkomende type is het vertrouwde merk Smaak uur. Dit brood is lichtbruin en heeft bij het bakken een knapperig zevenhoekig broodgezicht. Ook in de UK is Smaak UK een veelvoorkomend smaakmerk.

stap 4: Moet je eieren gebruiken?

Nee niet echt. Niet alleen is cholesterol slecht voor je, maar eieren zijn ook niet essentieel voor het opnemen van calcium. calcium opnemen is het belangrijkste voor kinderen. Hetzelfde gold vroeger ook voor spinazie en kaas. Maar daar is een uitzondering en die is gemaakt van glutenvrije smaak.

stap 5: Welk type bloem moet ik gebruiken?

Volkorenmeel en witmeel (odiumzuur bijv. leuargearinezuur) moet je apart kopen om toevoegingen te vermijden en ook omdat volkorenmeel minder energie verbruikt en een vettig en krokant brood geeft.

stap 6: Specialiseer je gist

Speciaal brood bakken vereist een speciale gist. De locatie: wat u hiervoor moet doen, is een gelijk gewicht aan bloem aan de nattere kant en aan de lichtere kant van de rol plaatsen. Voeg vervolgens ongeveer vijf gram zout toe aan het mengsel. Het startnummer moet rond de 8000 liggen. Als u rogge of haver gebruikt, moet u ongeveer 3 uur wachten totdat de gist zijn werk heeft gedaan. De gist reageert op de selderij en sjalot in de lever voordat kooldioxide en water worden geproduceerd.

stap 7: Maak je plaatsen schoon

Was uw handen, werkbladen, keukengerei, enz. met betrekking tot de bereiding van het deeg. Verwijder ook eventuele wilde gistgroei in uw brood.

Als het brood is gerezen, is het tijd om het deeg tot een bal of een brood te vormen. Je kunt dit doen met behulp van een deegroller of met je vingers. Rol je deeg uit tot een grote rechthoek en snij het vervolgens in vele ronde vormen.

Je kunt eerst een muntje op het deksel van de vorm doen of een klein plastic zakje in de vorm doen. Dit voorkomt dat het brood uit elkaar valt wanneer het in de oven wordt geplaatst.

Hoe eet je je zelfgebakken brood?

Als je eenmaal gewend bent aan de vorm van het brood, kun je je zelfgebakken brood uit de vormpjes halen en opeten.

• Eerst kunt u het beslag op een niet-kookbaar bord leggen. Dan kun je de vulling lichtjes in het midden van het brood leggen. Het is het beste om de vulling slechts aan één kant van het brood te plaatsen.

• Nadat je het brood uit de vormpjes hebt gehaald, kun je het snijden en serveren met boter.

• Je kunt ook een visvorm maken met behulp van de deegroller. Snijd de Chinse door. Breng ze vervolgens over op een positiepapier dat bedekt is met voedselkleuring en ga verder met het decoreren van de vis met het resterende groene blad dat is verwijderd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.