Hoe vind je een actieve loopbaancoach?

Loopbaancoach Amsterdam

 

Omdat werknemers zoveel druk van de baas en de collega’s krijgen, negeren ze meestal hun eigen tekortkomingen. Je weet wel, op het werk, als je echt goed je best doet, wordt er niets achter je rug om gezegd of gedaan. Laten we zeggen dat je een infectie hebt of een verkoudheid of zoiets. Je collega’s negeren je meestal. Je rent naar ze toe zonder uit te leggen wat er is gebeurd. Kunnen we zeggen dat het een goede zaak is dat alles zonder problemen verloopt? In werkelijkheid, is het geen goede zaak. Of erger nog, het is geen goede zaak omdat je baas dit in de plaats zal zien en zich meer zal concentreren op het probleem dat in zijn afdeling moet worden opgelost. Daarom klaagt de werknemer, of liever gezegd klaagt hij in het bijzijn van iedereen. In de tussentijd heb je aan je werk gewerkt. Je hebt mooie mijlpalen en geweldig commentaar van je baas gekregen. En je wijst je baas op de problemen, en plotseling word je naar buiten geroepen voor een vergadering over je gedrag.

Vier: de werknemers denken meestal niet na over hun probleem, ze nemen niet de nodige stappen om hun doel te bereiken, en ze communiceren niet met de collega, de baas, of met hun baas. Je bent een goede werknemer en je bewijst dat met je finesse, maar je hebt een probleem.

Mensen vinden meestal meer tijd voor het negatieve, dan voor de onmiddellijke succesresultaten en communicatie. Je zou je comfortabeler hebben gevoeld als je baas tegen je had gezegd: “We hebben je nodig in het team, je levert geweldig werk”. Maar alles wat je vraagt verandert, je baas verandert, collega’s veranderen niet. Je krijgt tegenwerking van collega’s, en uiteindelijk heb je medelijden met jezelf. Als je hier de tijd voor neemt, kun je misschien tijd besparen, of misschien sneller de juiste baan vinden.

Overtuigd? Misschien, maar zet nu meteen een punt achter deze procedure. Kies een actieve loopbaancoach uit Nederland, en organiseer een serieus gesprek om alle mogelijke vragen te beantwoorden die je zelf niet kon beantwoorden.

Kortom, als u op zoek wilt naar een actieve loopbaancoach in Amsterdam, hoeft u er vandaag alleen maar een te zoeken. Je zou het internet kunnen proberen, je familie of vrienden kunnen vragen met wie ze al eens hebben samengewerkt, en jezelf de moeite besparen om nog eens naar hen toe te gaan. De gemakkelijkste manier is om afzonderlijk naar deze bedrijven te zoeken. Of om te kijken naar de mogelijkheden van de top Internet zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing, Ask, enz.

Als je een coach vindt waarmee je wilt werken, is het de uitdaging om te stabiliseren tijdens deze herschikking, want het is moeilijk om te veranderen. Ik moet je zeggen, als ik degene ben die het proces leidt, voelt alles geweldig, en gaat het allemaal sneller. Dit is meer een constructieve aanpak dan een confronterende aanpak. Ik vraag u deze verandering aan te passen aan uw huidige en toekomstige situatie om een succesvolle carrièreswitch te maken.

Voor meer informatie kunt u de pagina’s van deze blog bekijken. Nogmaals hartelijk dank voor het lezen.

 

LEES MEER : 

Burnout re-integratie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.