Hoe etiketten afdrukken

verpakking

 

Dus, u en het creëren van u niet veel controle over het proces van verpakking. Aan het cosmeticum zelf kan specifiek verpakkingsmateriaal worden toegewezen.

Druk die kleine etiketten af, zodat u goed kunt zien wat u doet. Wat u nodig hebt om de tags af te drukken, zijn een etiket in één kleur met de naam van het product, en een tweede etiket erboven met een tagnummer. Als u alles hebt, moet u gaan afdrukken. Met laat met de methode van het belangrijkste om te gebruiken bij het begin. Druk altijd af op wit papier. Het zal minder kleur absorberen.

Het enige wat u tijdens de fabricage moet doen, is ervoor zorgen dat het etiket met karton wordt bedrukt. Aangezien, wat de inhoudsopgave ook is of wat u ook kiest om bij het label te zetten, het gekleurd zal zijn, moeten we analyseren, om ervoor te zorgen dat de hoezen die gebruikt zullen worden om het materiaal te voorzien, niet vuil zullen worden tijdens het fabricageproces. Het drukken van uw etiketten op wit papier zou dat moeten voorkomen, voor meer daarover, kijk op “Hoe maak ik een goed gedrukt etiket”.

Om te beginnen met afdrukken, moet u naar de afdrukzone gaan (afdrukzone C) in uw StoreHub. Hier worden de basis afdrukprocedures uitgelegd en enkele manieren om meer controle te hebben. Met behulp van de afgedrukte tags, zult u in staat zijn om te koppelen met het afdrukken van labels. Om te beginnen gaan we naar de en maken we de tags. Voor het kiezen van het etiket materiaal, zorg ervoor dat u het specifieke materiaal dat wordt gebruikt door de productie zelf. Zo zou u voor uw melkpakken bijvoorbeeld tijdschrift of karton kunnen verzenddozen bedrukken. Als zij correct worden gedrukt, zou u niets moeten doen, aangezien de drukken geblokkeerd zouden blijven en geen rip-offs zullen zijn.

Als u etiketten bedrukt, moet u de etiketten met etikettentape bevestigen. Als u niet drukt, kunt u de etiketteertape gebruiken die bij uw grondstof is geleverd. Het heeft twee sleuven voor de materiaaletiketten. De gleuven worden niet gebruikt in de productie en de eigenlijke etiketten worden niet opgevuld met uw materiaal.

Dit is de afbeelding van de etiketten die u zult afdrukken met een cartridge. Aangezien u 12 etiketten nodig heeft, kosten ze u ongeveer $1,62 als u ze afdrukt. Kijk dus eens bij “→ Wat doe je met de etiketten” voor meer ideeën.

Tenslotte moet je een lijm gebruiken om de etiketten op de printplaat van de easy shaper te bevestigen. Je kunt zelf lijm gebruiken, of je kunt de gebruikte bij de bibliotheek bestellen. Dit kost ongeveer $1.65 als je snel moet kopen. Dus kijk op “→ Etiketten laden met benodigdheden”> link om te zien hoe het gedaan wordt.

Nadat je de labels hebt bevestigd, de schuif uit elkaar hebt getrokken en ze als één geheel hebt uitgetrokken, heb je een gemakkelijke shaper PCB klaar om mee te beginnen. Als je het Our Home 420 materiaal kweekt, zul je het ook in dit product kunnen gebruiken. Om meer te weten te komen over wat je zult doen en waar je het kunt kopen, ga je naar “→ Our Home 420-Compatibele Producten”.

En nu terug naar de zogenaamde barcode-etiketten. Als u ze in kleur afdrukt, kunt u een aantrekkelijke tweekleurige barcode maken die u in uw winkels kunt gebruiken. Aangezien u dezelfde producten kunt gebruiken om uw planten, of welke producten dan ook, te labelen, kunt u een goed uitziende barcode maken die een doel kan hebben.

Hieronder is een foto van de productie van een dubbelzijdig etiket in kleur. Als je eenmaal hebt gepost, wil je ongeveer 25 bovenhoeken hebben. Het dubbelzijdige etiket heeft dus een totale breedte van ongeveer 2,5 cm. Wij hebben het geprint voor 12,5cm, en de maat zal niet worden veranderd.

Aan het einde van de bewerking, zou je een printplaat moeten hebben voor barcode bewegingen. Als u vervolgens de barcodeprintplaat op de gewenste breedte afsnijdt en vervolgens het deksel vastschroeft, hebt u een cartridge klaar.

Lees meer:

Duurzame verpakkingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.