De voordelen van koffie

Koffiebonen groothandel

Alle koffie is afkomstig van dezelfde koffiesoort, alleen de manier waarop ze is gebrand en gemalen. Ze delen allemaal een gemeenschappelijk extractieproces.

Sinds zijn ontdekking is koffie door de geschiedenis heen opgemerkt om zijn medicinale en filosofische toepassingen. Koffie wordt al eeuwenlang gebruikt voor het maken van medicijnen, sap en koffie, die een stimulerend en bitter middel is.

De voordelen van koffie, afgezien van de smaak en de consumptie, zijn legio. Deze voordelen omvatten:

quotient lift – Een aangenaam en opbeurend drankje dat u urenlang op de been houdt. Als u op zoek bent naar een bar die zowel een smaakvol drankje als een bevredigende workout biedt, dan bent u hier aan het juiste adres.

Een ingebouwde oppepper – U krijgt de oppepper van cafeïne en de energie om veel activiteiten tegelijk te doen.

Geen afhankelijkheid – In tegenstelling tot andere drankjes, bent u niet afhankelijk van cafeïne omdat u een enkele portie drinkt.

Gestoomd – U waant zich in een bruiningsbad of u kunt de kunst van het stomen zelf ervaren.

Het wordt nooit oud – Denk er eens over na: in hoeveel douches heb je gebaad? Verbazingwekkend, het wordt niet beter dan dit.

Het beste van alles is dat koffie volledig vegetarisch is en natuurlijk biologisch. Het is geen overbelasting voor het lichaam. Van koffie is bekend dat het de dikke darm op een positieve manier stimuleert en het goed gespierd en vochtig houdt. Water staat erom bekend gehydrateerd en gebrandmerkt te worden, terwijl koffie erom bekend staat het bloed te laten stromen en het koel en verfrissend te houden.

Geniet van koffie en blijf fit.

Cafeïne – een antioxidant

Het belangrijkste ingrediënt van koffie is cafeïne. Het hoofddoel van de cafeïne is het verhogen van de zuurstofconcentratie in de hersenen en andere weefsels, waardoor de alertheid van de persoon toeneemt.

De oppepper die het ons systeem geeft, is te danken aan de verbindingen die bekend staan als cafeïne en caffeol. De hoeveelheid die een gemiddelde persoon nodig heeft, is ongeveer drie mg per dag. Het heeft een lichtnetische werking en is vochtafdrijvend.

tolerant voor elke soort drank – je kunt één keer drinken, een klein trekje hebben, maar daarna heeft het geen noemenswaardig stimulerend effect meer. Herbruikbare capsules zijn verkrijgbaar voor ongeveer $5.00 – zie de bijbehorende patenten.

Goede gezondheid voor u en uw gezin, en de claim die het geeft is absoluut ongegrond.

De verrassende neveneffecten die cafeïne op het menselijk lichaam heeft, zijn de volgende:

Hoewel we al op de hoogte zijn van de stimulerende eigenschappen van koffie, hebben veel mensen nog steeds misvattingen over de nadelige effecten van cafeïne op de gezondheid. De ophoping van verbindingen in koffie, zelfs bij relatief lage doses, kan enkele van de volgende reacties geven:

Wanneer cafeïne in de bloedsomloop komt, veroorzaakt het een aanzienlijke stijging van de kerntemperatuur van het lichaam, van de normale lichaamstemperatuur van 27°C tot 33°C. Het effect van cafeïne op de lichaamstemperatuur wordt diastole genoemd. Het kan ook een ballonvormige hartslag veroorzaken en het niveau van epinephrine (adrenaline) aanzienlijk verhogen.

Cafeïne kan de fysieke omvang van een appel aanzienlijk vergroten. Tomaten bevatten bijvoorbeeld aanzienlijke hoeveelheden cafeïne. Zowel appels als tomaten bevatten diastole en zijn dus vochtafdrijvend. De stoffen in tomaat en appel, vooral capsaïcine, hebben diastole-gerelateerde activiteiten in zich: capsaïcine wordt diastole geïnactiveerd door capsaïcine en werkt pijnstillend en tumorverwekkend.

Bovendien werkt cafeïne vocht afdrijvend. In tegenstelling tot de watergedragen versies breekt cafeïne niet gemakkelijk af en kan het in feite het gehalte aan mineralen verhogen. Het gevolg is dat de koffie na het filtreren sporenmineralen blijft bevatten en mogelijk niet voldoende wordt verteerd. Strikt genomen zou je kunnen zeggen dat de noradrenaline- en tyrosinegehaltes in koffie bijdragen aan de Feel Good Factor.

Cafeïne verteert met een snelheid van ongeveer drie tot vijf graden per uur. De verteerde cafeïnedeeltjes zweven in het hoofdwater van het lichaam en de berichten verschillen van persoon tot persoon over de mate van kleuring en over de grootte van de deeltjes. Zo bevatten Greenwoods en cola deeltjes variërend van 4,5 microgram tot 80 microgram per kilo (mg per Kg of %Coles). Filterkoffiebonen (onbeschadigde soorten) hebben een V.F. van minder dan 0,8% (zwart). De beste manier om dit te controleren is aan de hand van het gewicht.

Koffie bevat meer danza en wordt op dezelfde manier verteerd en geabsorbeerd. (izzerseszylvan Geur en cafeïne

Andere medische toepassingen van koffie, en koffiezetten:

Zie ook Herbal remedies, medicinale en natuurlijke brouwsel.

Lees meer:

Koffie groothandel

Beste koffiemachine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.